IT-sjefen: Elsker tekniske utfordringer

IT-sjefen

Espen Olsen er Puzzleparts IT Operations Manager og leder vårt Kristiansandskontor. Espen har lang fartstid fra IT-bransjen – i tillegg til å være en lidenskapelig golfer og fem ganger Norgesmester i kastøvelser for veteraner.

Jeg er ansvarlig for selskapets IT-proer og leder arbeidet med supporttjenesten Assist, samt at jeg har ansvaret for all intern IT. Jeg sitter også i ledergruppa.

Arbeidsdagen min er full av mange små oppgaver, ofte ting som er forløsende for de store prosjektene våre. Det er ofte utfordrende å planlegge arbeidsdagene en uke fram i tid, det blir sjelden helt som jeg hadde sett for meg.

Noe av det jeg gjør er veldig operativt, og handler gjerne om å hjelpe kunder. Jeg er ofte involvert i prosjekter som konsulent, for eksempel i forbindelse med Prosjektportalen der jeg kan gjøre hele prosjektforløpet fra kontraktsmøte med kunden til kursing av ansatte. Men jeg hjelper også kolleger med alt fra tekniske utfordringer til arkitekturspørsmål og prosjektrelaterte oppgaver.

Image module

Ingen dager er like

En vanlig arbeidsdag er aldri «vanlig» for meg. Ofte har jeg et kundemøte, gjerne i form av dialog om support sammen med mine nærmeste kolleger. De alle fleste dager snakker jeg med COO eller CEO om kunder som trenger å få løst ulike utfordringer.  På tampen av dagen er det kanskje noe tid til å løse de planlagte oppgavene. Ingen dager er like.

Jeg har vært med å jobbe på nesten samtlige av kundene vi har i Puzzlepart. Det er ofte sånn at hvis vi gjør en enkel oppgave for en kunde, kan det føre til at vi kommer inn med et større team for å løse andre utfordringer for dem.  På denne måten er alle oppgaver vi gjør for kundene viktige for oss.

Fra utvikler til problemløser

Tidligere har jeg vært utvikler, men for meg er det å jobbe med tekniske oppsett og arkitektur mer givende enn å skrive kode. Det er greit å ha andre ting enn bare det – at du faktisk kan få opplevelsen av hvordan det er å snakke med kunden, sette seg inn i behovene deres og forstå hvordan det vi gjør kan hjelpe dem. Det menneskelige aspektet er veldig viktig og med tiden er jeg blitt en «god og rund» konsulent som kan litt av alt. Jeg kjenner til alt vi leverer i selskapet og hva de ulike teamene kan utføre av oppdrag ute hos kundene.

Jeg liker de tekniske utfordringene, de gode nøttene som krever innsikt og erfaring. Det kan gjerne være tung feilsøking. Det kan være veldig frustrerende, men det er gøy så lenge du får løst dem.

En nasjonal utdanningsinstitusjon tok kontakt etter at noen konkurrenter hadde brukt flere uker på å feilsøke et problem uten å finne svaret. Vi klarte det på en halvtime. Det gir en veldig god mestringsfølelse. Den kontrakten vant vi, for å si det sånn.

Nylig har vi jobbet med et omfattende migreringsprosjekt for et stort entreprenørselskap. Metoden vi har utviklet for migrering og kartlegging fungerte helt utmerket. Det var absolutt ingen problemer med migreringen – og det er noe jeg sjelden opplever. Kunden ble selvsagt  veldig fornøyd og vi fikk enda mer å gjøre.

Behov for orden i kaoset

En utfordring i denne jobben er at det kan bli veldig mye «kontekstsvitsjing» fordi man går fra et kundeprosjekt til et annet hele tiden, med alle mulige andre oppgaver i tillegg. Det er gøy at det er så variert som det er, men det kan bli mye. Da er det viktig å finne balansen sånn at det er mulig å håndtere alt.

Sånn sett er det helt genialt å jobbe i Puzzlepart. Det er veldig spennende oppgaver og ekstremt faglig dyktige kolleger i et herlig avslappet miljø. Jeg liker ikke at det blir for formelt. I Puzzlepart klarer vi å ha en god balanse mellom tingene.

Espen er en aktiv golfer med gode resultater.
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in