Problemløseren: Blir trigget av å løse kundenes utfordringer

Problemløseren

Joachim Gjertsen er senior IT-konsulent i Puzzleparts Kristiansands-kontor. Han har etablert seg som en ekte magiker på kundestøtte, og brenner for å finne gode svar på vanskelige oppgaver. I tillegg er han kanskje selskapets aller mest sosiale fyr.

Jeg jobber på IT Pro-teamet som senior IT-konsulent. Blant annet jobber jeg mye med Assist-tjenesten vår. Det er en 2. og 3. linje-tjeneste som vi bruker for support mot IT-avdelinger i virksomheter som har Office 365.

Jeg er ofte involvert i store og små migreringsprosjekter – og jeg har også en fot inne i det administrative når det gjelder fakturering og kundeoppfølging. Det er fint å følge med på tallene og se at det går veldig bra med Puzzlepart.

Multitasking på høyt nivå

En typisk arbeidsdag inneholder ekstremt mye multitasking. Jeg kan aldri planlegge hele dagen fra start, for det blir aldri som jeg har tenkt. Jeg begynner med å ta en gjennomgang på de Assist-sakene jeg har og prioriterer de som trenger oppmerksomhet. Nå for tiden er det mye migreringsprosjekter, og da er det mye dialog med kundene. Hver dag snakker jeg med 6-7 kunder, og alle har forskjellige problemstillinger.

Det er mange forskjellige typer problemstillinger som superbrukere og brukere møter i Office 365. Jeg jobber ikke med utvikling, men skal sørge for at løsningene vi leverer til kundene våre, fungerer.

Joachim Gjertsen

Jobben min er veldig spennende! Office 365 er så vanvittig svært at det er umulig å kunne alt om alt. Det er veldig gøy å komme ut for nye problemstillinger der du må sette deg inn i helt nye ting. Jeg bruker Google mye, og tester ut løsningsforslag i testområder. Men jeg har jo også mange dyktige kolleger. Hvis ikke jeg kan løse en sak, så tagger jeg kolleger i Jira eller legger ut ting i Slack eller Teams. Det er sjelden vanskelig å finne noen i «gjengen» som kan hjelpe meg eller peke i riktig retning.

Problemløsing gir superfornøyde kunder

Jeg har gått veien via lærling, så jeg har ikke Bachelor eller Mastergrad. Jeg har utviklet meg mye siden jeg begynte i Puzzlepart. Jeg har fått veldig sans for migreringsarbeid, og liker hele migreringsløpet. Det er en spennende dialog som skjer mellom Puzzlepart og kunden. Alt fra hvordan behovet oppstår til vi får data over i ny løsning skjer det veldig mange ting. Det å delta i store prosjekter tvinger meg til å gå ut av komfortsonen og lære nye ting. Det er sånn jeg lærer nye ting – jeg må bli kastet ut i det.

Det første skikkelige migreringsprosjektet vårt var for en stor, offentlig aktør. Vi scriptet det, og alt gikk på skinner. Prosjektlederen vår, Maren, la opp et perfekt løp og alt gikk utrolig bra. Det var moro.

Vi tar med oss erfaringen vi får inn i alle nye prosjekter. Nylig hadde vi et stort migreringsprosjekt for et større entreprenørfirma. Store mengder data skulle flyttes til mange ulike områder. Det var et kjempestort prosjekt der alle avdelingene i Puzzlepart var representert. Det endte opp med at kunden ble superfornøyd, og i dag er de en av våre større kunder. Jeg har mye å gjøre med dem, og det er gøy å jobbe med fornøyde kunder.

Puzzlepart – en sammensveiset gjeng

Det beste i Puzzlepart er uten tvil kollegene! Jeg har aldri vært borte i et sånt arbeidsmiljø som vi har. Det er rom for tull og tøys og humor, men det er også sterkt fokus på å være profesjonell. Jeg kan spørre hvem som helst om hjelp, og alle stiller opp. Vi er en ekstremt sammensveiset gjeng fordelt på to kontorer. Det har ingenting å si om du jobber i Oslo eller Kristiansand, vi jobber utmerket godt sammen hele gjengen.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in