Webinar: Hvordan lykkes med Skype til Teams-migrering

I oktober 2020 inviterte Puzzlepart til et live event der vi snakket om hvordan man kan komme seg fra Skype for Business til Microsoft Teams. Her kan du se hele arrangementet.

31. juli 2021 skrur Microsoft av Skype for Business. Dersom organisasjonen du jobber i bruker Microsoft 365, må alle brukere oppgraderes til Microsoft Teams innen denne fristen. I tillegg må dere sjekke om løsningene dere har for Skype for Business må tilpasses Microsoft Teams eller byttes ut.

I dette webinaret møter du Vidar Berg, leder for IT Infrastruktur og drift i Aibel. Han deler erfaringer fra deres oppgradering fra Skype til Teams i samtale med Puzzleparts Sjefkonsulent Petter Skodvin-Hvammen.

Vår CTO Ole Kristian Mørch-Storstein forteller om hvorfor det er nødvendig å planlegge dette arbeidet nå.

Det er ikke nok bare å lansere nye løsninger, de må også tas i bruk på riktig måte. Pedagog Anders Henden snakker om hvordan Puzzlepart jobber med brukeradopsjon for å sikre at alle ansatte hos kundene våre føler seg komfortable med de nye verktøyene.

Målgruppe

Jobber du med IT, kommunikasjon, opplæring, endringsprosjekter, eller med digital samhandling og kommunikasjon i organisasjonen din, bør du få med deg dette.

Innhold

  • Skype til Teams – Hvorfor må det skje nå?
  • Kundehistorie – Vidar Berg deler erfaringer fra Aibel
  • Brukeradopsjon – Hvordan sikrer vi at de ansatte får en god opplevelse?

Puzzlepart har hjulpet mange brukere og organisasjoner i gang med Microsoft Teams. Ta kontakt for informasjon om hvordan vi kan bistå dere også.

Image icon
Trenger dere å flytte fra Skype til Teams?
Puzzlepart har komplette løsninger for å sikre en god overgang fra Skype for Business til Teams. Vi har dyktige rådgivere, solide prosjektledere og lang erfaring fra slike prosjekter.
Ta kontakt med:

Steffen Norby, Daglig leder
+47 90118384 / steffen.norby@puzzlepart.com

Tormod Guldvog, Strategidirektør
+47 91344956 / tormod.guldvog@puzzlepart.com

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in