Spar tid med sak- og arkivløsningen integrert i Microsoft Teams og SharePoint

Du er kanskje en av 145 millioner som bruker Microsoft Teams daglig, og sannsynligvis må du også jobbe med andre verktøy for dokumentstyring, dokumentarkiv, saksbehandling eller tilsvarende. Vi har gjort det enklere å bruke disse fra Microsoft Teams og SharePoint.

Aibel er et ledende serviceselskap innen olje-, gass- og havvindindustrien med rundt 4 000 ansatte fordelt på kontorer, verft og anlegg i Norge og Sørøst-Asia. Selskapet leverer tjenester innen engineering, konstruksjon, modifikasjoner og vedlikehold til sine kunder, og høy produktivitet er en nøkkelfaktor for å lykkes i dette markedet.

I 2018 innførte Aibel Microsoft Teams med mål om å forbedre dokumentproduksjon, samarbeid og deling i og utenfor prosjektene sine. Aibel har i mange år benyttet ProArc, en teknisk dokumenthåndteringsløsning (EDMS), som er integrert med kvalitetssystemet og forretningsprosessene, og brukes til all teknisk dokumentasjon, leveranser og kontrakter.

For å få mest mulig ut av begge løsningene ønsket Aibel å kombinere samarbeid i Microsoft 365 med dokumentadministrasjon i ProArc.

Løsningen ble ProArc for Office 365, en Microsoft Teams app tilpasset Aibel.

Animated screenshot of ProArc in Teams

Løsningen Puzzlepart har utviklet for Aibel gjør det enkelt for brukerne å jobbe med ProArc dokumenter i Microsoft Teams, med samredigering og deling med interne og eksterne brukere.

Appen gjør det mulig å

  • Legge til et ProArc arkiv som en fane i Teams
  • Søke etter dokumenter i ProArc fra Teams
  • Sjekke ut eller kopiere filer fra ProArc til Teams
  • Sjekke inn filer fra Teams til ProArc

Noen av de mest brukte løsningene for saksbehandling, arkiv og dokumenthåndtering i offentlig sektor i Norge er Public 360, ACOS WebSak og ePhorte, og Puzzlepart har levert løsninger for alle disse.

En av våre andre kunder har i flere år benyttet seg av Microsoft 365 og samhandlingsmulighetene i SharePoint. Som i andre offentlige virksomheter skal arkivverdig informasjon lagres ihht gjeldende lover og regler.

Puzzlepart leverte en løsning som gjør det enklere for brukerne å arkivere dokumenter til Public 360, rett fra SharePoint.

Løsningen ble å utvide brukergrensesnittet i SharePoint med to nye menypunkter i dokumentbibliotekene.

  • Arkiver i Public 360 åpner en dialog med felter som lar brukeren sende det valgte dokumentet til arkivet. Hvilke felter og standardverdier som benyttes er konfigurerbart.
  • Vis arkivhistorikk åpner en dialog med oversikt over når dokumentet ble arkivert sammen med arkivreferansen.
Image icon
Trenger dere integrasjoner for Teams og Microsoft 365?
Vi leverer tilpassede løsninger og integrasjoner for alle type løsninger, i skyen og datasenteret.
Ta kontakt med:

Steffen Norby, Daglig leder
90118384 / steffen.norby@puzzlepart.com

Tormod Guldvog, Strategidirektør
91344956 / tormod.guldvog@puzzlepart.com

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in