Webinar Brukerforum desember 2021

VELKOMMEN TIL WEBINAR

Vi inviterer til ny samling for Prosjektportalens brukerforum, onsdag 8. desember klokken 09:00-10:00. Webinaret er gratis, åpent for alle og påmelding er ikke nødvendig. For å komme til webinaret, trykker du på knappen under*. Vi anbefaler å lagre lenken som en oppføringen i kalenderen med en påminnelse. Vi gleder oss!

*Webinaret går live onsdag 8.desember klokken 09:00.

PROGRAM

Vi introduserer vårt nyeste tilskudd til PP-familien – Sarah! Hun er nyansatt i Puzzlepart som markedsfører, og hennes rolle i Prosjektportalen blir å styrke og profesjonalisere vårt arbeid knyttet til markedsføring og kommunikasjon. 

Vi lanserte ny versjon av Prosjektportalen 365, i slutten av oktober, med nye, smarte og praktiske funksjoner. Dette snakker utdyper vi mer om på webinaret – hvis du er nysgjerrig og vil vite mer kan du lese mer om releasen her

Det finnes smarte ting som ikke inngår i basisversjonen av Prosjektportalen. Tarjei forteller om ulike tilleggsfunksjoner som er tilgjengelig for de som ønsker det.

Vi har med oss en gjest på webinaret, Tove K. Johnsen fra Arbeidstilsynet. Hun skal dele deres erfaringer med Prosjektportalen, samt fortelle om deres arbeid med videreutviklingen av Prosjekttidslinjen. 

Daniel tar dere gjennom hva dere selv kan konfigurere i Prosjektportalen 365. 

Jan forteller om kommende og spennende nyheter i Prosjektportalen 365.

Vi tar en oppsummering av 2021 med noen tilbakeblikk, samt svarer på spørsmål fra deltakere. Avslutningsvis tar vi dere gjennom årshjulet for 2022. 

VERTSSKAPET

Fra Puzzlepart

Daniel Wiese-Møller

Prosjektleder og adopsjonskonsulent

Tarjei Ormestøyl

COO

Jan Lindset

Produktsjef - Prosjektportalen

Sarah Hansen

Markedsfører

GJEST

Fra Arbeidstilsynet

Tove K. Johnsen

Konsulent

Ønsker du å vite mer om Prosjektportalen 365?

Ofte stilte spørsmål

Brukerforum er en felles plattform for de som bruker Prosjektportalen, med mulighet for nettverksbygging, problemløsning og utveksling av erfaringer. Forumet ble opprettet mai 2020, etter stor etterspørsel fra brukerne våre. 

Trykk her for påmelding og mer informasjon om Brukerforumet.

Prosjektportalen 365 er et fullstendig verktøy for prosjekt- og porteføljestyring utviklet av Puzzlepart. Portalen er bygd på Sharepoint i Microsoft 365 og er basert på Prosjektveiviseren til Digitaliseringsdirektoratet. Les mer om Prosjektportalen her!

Påmelding er ikke nødvendig, bare følg med på webinaret via denne linken.

Webinaret sendes direkte via Teams. For å delta på webinaret trenger du bare en nettleser. Du kan også delta via din egen Teams-klient.

Webinaret er gratis og åpent for alle!

*Webinaret går live onsdag 8.desember klokken 09:00.

Vil du lære mer, eller ønsker du en demo av Prosjektportalen 365?
Lik og følg oss på sosiale medier
for nyheter og spennende oppdateringer