GIKK DU GLIPP AV WEBINARET?

Onsdag 8.desember gjennomførte vi et live webinar for Prosjektportalens brukerforum på Teams. Se opptaket av webinaret i filmen over. I webinaret snakket vi om nyhetene rundt v1.3.0, valgfrie utvidelser, mulige konfigurasjoner og kommende nyheter for 2022.

Vi hadde gleden av å ha med oss en gjest fra Arbeidstilsynet, Tove K. Johnsen, som snakket litt om deres arbeid rundt den nye funksjonen «Prosjekttidslinje».

Vårt nye «familiemedlem» ble introdusert – Sarah, som er ansatt som markedsfører i Puzzlepart og har en viktig rolle rundt kommunikasjonsarbeidet rundt Prosjektportalen. 

Tusen takk til alle som deltok live! Det var et fantastisk oppmøte, med mange gode spørsmål og flott engasjement. Og tusen takk til Tove fra Arbeidstilsynet, for et utmerket bidrag til webinaret!

VERTSSKAPET

Fra Puzzlepart

Daniel Wiese-Møller

Prosjektleder og adopsjonskonsulent

Tarjei Ormestøyl

COO

Jan Lindset

Produktsjef - Prosjektportalen

Sarah Hansen

Markedsfører

GJEST

Fra Arbeidstilsynet

Tove K. Johnsen

Konsulent

Ønsker du å vite mer om Prosjektportalen 365?

Ofte stilte spørsmål

Brukerforum er en felles plattform for de som bruker Prosjektportalen, med mulighet for nettverksbygging, problemløsning og utveksling av erfaringer. Forumet ble opprettet mai 2020, etter stor etterspørsel fra brukerne våre. 

Trykk her for påmelding og mer informasjon om Brukerforumet.

Prosjektportalen 365 er et fullstendig verktøy for prosjekt- og porteføljestyring utviklet av Puzzlepart. Portalen er bygd på Sharepoint i Microsoft 365 og er basert på Prosjektveiviseren til Digitaliseringsdirektoratet. Les mer om Prosjektportalen her!

Vil du lære mer, eller ønsker du en demo av Prosjektportalen 365?
Lik og følg oss på sosiale medier
for nyheter og spennende oppdateringer