Webinar om kompetanseheving og Microsoft 365 skyplattformen

WEBINAR

Veien videre #1 Kompetanseheving

Ambassadører, virtuelle agenter og Viva Learning

Microsoft 365 er en omfattende plattform med mange verktøy, som åpner for helt nye måter å jobbe på. Hvordan kan vi sette organisasjonen vår i stand til å bruke teknologien på riktig måte? Hvordan løfter vi oss fra dagens bruk til å realisere gevinstene som skyteknologien lover oss? Den 20. januar får du høre hvordan vi jobber med fysiske ambassadører, digitale agenter og nye verktøy for kompetanseheving.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. For påmelding til webinaret, fyll ut skjemaet under. Ved påmelding vil du motta en e-post med bekreftelse og kalenderhendelse med lenke til arrangementet som du kan legge i egen kalender. 

WEBINARET ER OVERSTÅTT

Mange fant veien til vårt webinar om Kompetanseheving, hvor vi presenterte smarte muligheter og arbeidsmetoder for å utnytte Microsoft 365 fulle potensiale. Les oppsummeringen av webinaret og se opptaket ved å melde interesse via skjemaet under.
Hold av dato for neste webinar, den 24.mai – mer info kommer snart! 

PROGRAM

Anders starter showet og introduserer deltakere, gjest og agenda.  

Ambassadører og opplæring i 5 kommuner. Hvordan har vi gjort det i Digitale Gardemoen IS?

DGI er ansvarlig for utrulling av Microsoft 365, i de 5 eierkommunene Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad og Nes med totalt ca 17.000 ansatte. Puzzlepart er DGIs opplæringspartner i innføringsprosjektet.

I denne samtalen vil Gøril og Tormod  diskutere hvordan vi har jobbet for å etablere og motivere et ambassadørkorps med flere hundre kolleger, og hvordan opplæringen har blitt organisert.

Torill forteller om erfaringer fra bruk av automatisert agent i Storfollo.

Storfollo IKT er et samarbeid mellom Frogn, Vestby og Ås kommuner. Puzzlepart har vært ansvarlige for utrullingen av Microsoft 365. For dette prosjektet har vi utnyttet Microsoft teknologi for automatiserte agenter. Torill vil demonstrere hvordan Virtuelle Vigdis har fått jobben med å veilede sine fysiske kolleger.

Viva Learning er et nytt tilskudd i Microsofts kompetansetilbud. Petter vil snakke om hva Viva Learning er, og hvordan det kan utnyttes. Han vil også presentere Puzzleparts opplegg for kompetanseheving som har blitt benyttet i flere prosjekter.

Avslutningsvis svarer vi på spørsmål fra deltakerne, og forteller om hva som skjer videre i 2022 – blant annet informasjon om kommende webinarer og kurs.
 

OPPTAK

Webinaret er overstått, og opptaket av webinaret er tilgjengelig for alle som melder interesse:

VERTSSKAPET

Fra Puzzlepart

Anders Pakkanen Henden

Pedagogisk rådgiver

Tormod Guldvog

Markedsdirektør

Torill Svantorp

Senior løsningsarkitekt og Teamleder

Petter Skodvin-Hvammen

Sjefskonsulent

GJEST

Fra Digitale Gardemoen IS (DGI)

Gøril Gjøystdal

Prosjektleder

OM VEIEN VIDERE

Veien videre er et konsept vi i Puzzlepart har laget for å bistå kunder med å videreutvikle bruken av Microsofts skyplattform (Microsoft 365, Dynamics 365 Power Platform og relaterte teknologier). I 2022 vil vi gjennomføre en rekke arrangementer for kundene våre med ulike temaer innenfor kompetanse, kommunikasjon, utvikling, forvaltning og moderne arbeidsplass.

Ofte stilte spørsmål

Påmeldingsskjema finner du litt lenger opp på denne siden. Dette må fylles ut og sendes inn. I etterkant vil du motta en påmeldingsbekreftelse på mail med link til webinaret. 

Webinaret sendes direkte via Teams. For å delta på webinaret trenger du bare en nettleser. Du kan også delta via din egen Teams-klient.

Webinaret er gratis og åpent for alle!

Ønsker du en diskusjon med oss rundt deres vei videre?
Lik og følg oss på sosiale medier
for nyheter og spennende oppdateringer