PP Brukerforum Webinar 27 April 2022

VELKOMMEN TIL BRUKERFORUM WEBINAR

Velkommen til ny samling for Prosjektportalens brukerforum, onsdag 27. april klokken 09:00-10:00. Mye nytt og spennende har skjedd i Prosjektportalen, og vi tar dere gjennom en teknisk runde i temakvarteret, med live demo av oppsett av program og overordnet område. Vi kommer til å fortelle om flere spennende nyheter og praktisk informasjon, knyttet til både Prosjektportalen og generelt i Puzzlepart. Les mer om programmet under. 

INNHOLD

Vi tar en rask gjennomgang av siste nytt og kommende aktiviteter med og i regi av oss i Puzzlepart.

  • Brukerkurs, info og påmelding.
  • Informasjon og detaljer rundt fysisk kundearrangement i juni!
  • Neste brukerforum webinar. 

Program modul v1.5.0.
Prosjektportalen har nå støtte for å opprette programområder og sette opp overordne områder. Disse kan brukes for å administrere og følge opp valgte prosjekter i programporteføljer. Dette er en etterlengtet og mye forespurt funksjonalitet.

Add ons med PowerBI.
Puzzlepart deler en PowerBI eksempelrapport som gir et overblikk over prosjektene i porteføljen.

Prosjektoversikt.
Vi har gjort forbedringer på webdelen for Prosjektoversikt, som er en selvstendig komponent som kan brukes for å gi en god oversikt over prosjektene i Prosjektportalen fra hvor som helst i Microsoft 365.

Vi har fått med oss Rigmor Jønsson fra Petroleumstilsynet, som skal snakke om deres bidrag til utviklingen av dynamiske forsider i prosjekter. Denne funksjonaliteten gir mulighet for tilpassede sider for de ulike fasene i et prosjekt, og sidene kan tilpasses med ulik struktur og innhold.

Oppsett av program på overordnet område.
I temakvarteret skal vi se på hvordan program og overordnet område settes opp og brukes. Dette blir en praktisk demo i hvilke elementer som inngår, og hvordan de benyttes.

Hva kommer av nyheter i fremtidige versjoner?
Vi tar en liten titt bak kulissene og avslører noen av hovedpunktene. Et facelift av porteføljeforsiden har vært annonsert tidligere, denne kommer trolig med på neste utgave sammen med flere andre nyheter.

Vi svarer på spørsmål fra deltakere.

VERTSSKAPET

Fra Puzzlepart

Daniel Wiese-Møller

Prosjektleder og adopsjonskonsulent

Jan Lindset

Produktsjef - Prosjektportalen

Tarjei Ormestøyl

COO

Sarah Hansen

Markedsfører

Remi Blom-Ohlsen

Utvikler KONSULENT

Cecilie Søeberg

Cecilie Solheim Søeberg

Utvikler konsulent

GJESTER

Fra Petroleumstilsynet

Rigmor Jønsson

PROSJEKTLEDER OG SYSTEMUTVIKLER

Ønsker du å vite mer om Prosjektportalen 365?

Ofte stilte spørsmål

Brukerforum er en felles plattform for de som bruker Prosjektportalen, med mulighet for nettverksbygging, problemløsning og utveksling av erfaringer. Forumet ble opprettet mai 2020, etter stor etterspørsel fra brukerne våre. 

Trykk her for påmelding og mer informasjon om Brukerforumet.

Prosjektportalen 365 er et fullstendig verktøy for prosjekt- og porteføljestyring utviklet av Puzzlepart. Portalen er bygd på Sharepoint i Microsoft 365 og er basert på Prosjektveiviseren til Digitaliseringsdirektoratet. Les mer om Prosjektportalen her!

Ved å fylle ut og sende inn skjema lenger opp på denne siden.

Webinaret sendes direkte via Teams. For å delta på webinaret trenger du bare en nettleser. Du kan også delta via din egen Teams-klient.

Webinaret er gratis og åpent for alle!

Vil du lære mer, eller ønsker du en demo av Prosjektportalen 365?
Lik og følg oss på sosiale medier
for nyheter og spennende oppdateringer