Start video

WEBINAR

Veien videre #2 Smart internkommunikasjon

Kanalstrategi, samhandling, engasjement og intranett.

Welcome to the jungle!

I en jungel av verktøy og kanaler, kan det være vanskelig å velge riktig. Hvilke verktøy skal benyttes til hva? Hvilke kanaler skal du velge? Og hvordan skal du sikre at budskapet kommer frem, og engasjerer mottakerne? Tirsdag 24. mai kan du høre hvordan vi i Puzzlepart hjelper organisasjoner å forankre gode kanalstrategier, og hvorfor et etablert intranett kan være en viktig kommunikasjonskanal.

Arrangementet er gratis og åpent for alle! Meld deg på ved å fylle ut skjemaet lenger ned på denne siden.

Mer informasjon om programmet

Kundecase | Forskningsrådet
Vi har den store gleden av å ha med oss seniorrådgiver og nettredaktør Kate Furøy fra Forskningsrådet. Sammen med Kate skal vi snakke om Forskningsrådets behov for nytt intranett, hvilke verktøy som ble besluttet, hvordan de ulike verktøyene skulle tas i bruk, og hvilke interne utfordringer som dukket opp i organisasjonen. Vi viser flere eksempler på hvordan de ulike verktøyene i Microsoft 365 sammen kan benyttes til moderne, effektiv og engasjerende internkommunikasjon.

PÅMELDINGSSKJEMA

7 steg for et vellykket intranett
Hva skal til for å lykkes med et intranett som kommuniserer, engasjerer, sprer kunnskap, øker kvalitet og blir en primær kanal i de ansattes arbeidshverdag. Vi deler våre tanker og forteller om hvordan vi angriper et intranettprosjekt i Microsoft 365.

  • Forankring
  • Innsikt
  • Opplæring
  • Struktur
  • Innhold
  • Forvaltning
  • Engasjement

VERTSSKAPET

Fra Puzzlepart

Ole Kristian Mørch-Storstein

Chief Technology Officer

Petter Skodvin-Hvammen

Sjefskonsulent

Elsa Näumann

Elsa Naumann

Senior adopsjonskonsulent

Kim Are Jakobsen

Kim Are Jakobsen

Senior adopsjonskonsulent

GJEST

Fra Forskningsrådet

Kate Alice Furøy

Seniorrådgiver og nettredaktør

OM VEIEN VIDERE

Veien videre er et konsept vi i Puzzlepart har laget for å bistå kunder med å videreutvikle bruken av Microsofts skyplattform (Microsoft 365, Dynamics 365 Power Platform og relaterte teknologier). I 2022 vil vi gjennomføre en rekke arrangementer for kundene våre med ulike temaer innenfor kompetanse, kommunikasjon, utvikling, forvaltning og moderne arbeidsplass.

#1 Kompetanseheving

Mange fant veien til vårt webinar om Kompetanseheving, hvor vi presenterte smarte muligheter og arbeidsmetoder for å utnytte Microsoft 365 fulle potensiale. Les mer og se opptaket via knappen under. 

Ofte stilte spørsmål

Påmeldingsskjema finner du litt lenger opp på denne siden. Dette må fylles ut og sendes inn. I etterkant vil du motta en påmeldingsbekreftelse på mail med link til webinaret. 

Webinaret sendes direkte via Teams. For å delta på webinaret trenger du bare en nettleser. Du kan også delta via din egen Teams-klient.

Webinaret er gratis og åpent for alle!

Ønsker du en diskusjon med oss rundt deres vei videre?
Lik og følg oss på sosiale medier
for nyheter og spennende oppdateringer