Skip to content

Crayon er Microsofts Partner of the Year

Tormod Guldvog
5. juli 2024

Crayon, selskapet som eier Puzzlepart, har blitt kåret til Global 2024 Partner of the Year for Scale Solutions av Microsoft. Prisen er en stor anerkjennelse av Crayons evne til å levere innovative løsninger over hele verden. Puzzlepart har bidratt til suksessen med vår tjeneste, Power Platform Assist.

Crayon har fått prisen etter solide leveranser av Microsoft-prosjekter over hele verden, inkludert avansert data- og AI-teknologi, Copilot, sikkerhetsløsninger, og kostnadseffektiv infrastruktur i Microsoft Azure.

 

Crayon | Partner of the Year 2024

Foto: Crayon | www.crayon.com/no/Aktuelt/nyheter/crayon-mottar-globale-priser-microsoft/

Les Crayons bloggpost om prisen.

Power Platform Assist lar kundene ta kontroll

I Puzzlepart er vi stolte over at vi er navngitt i pristildelingen med forvaltningstjenesten Power Platform Assist. Dette er et unikt forvaltningstilbud der vi hjelper kundene med å ta kontroll på Power Platform.

Vi tilbyr blant annet:

  • Tilpasset styring: En styringsmodell tilpasset deres behov.
  • Operativ støtte: Vi hjelper med implementering og drift.
  • Sikkerhet: Vi sørger for at alt er sikkert og oppfyller kravene.
  • Opplæring: Workshops og opplæring for å øke kompetansen.
  • Tilpassede løsninger: Skreddersydd etter dine behov.
  • Effektiv lisensbruk: Spar penger med korrekt lisenshåndtering.

Les mer om vår forvaltningstjeneste for Power Platform.

 

Hva betyr dette for kundene våre?

Med Puzzlepart og Crayon får du en partner med høy kompetanse og internasjonal anerkjennelse. Vi fokuserer på å hjelpe kundenes ansatte med å mestre teknologien for å skape bedre samarbeid, effektive arbeidsprosesser, og solid forvaltning.

Mange av kundene våre er opptatt av hvordan kunstig intelligens kan hjelpe dem. Både Crayon og Puzzlepart har et sterkt fokus på AI og Copilot, og sammen hjelper vi kundene våre med å skape en bedre digital arbeidsplass med AI og Power Platform.

Vi gratulerer Crayon med den fantastiske prisen. Vi gleder oss til å fortsette å levere førsteklasses digitale løsninger sammen.

 

 

Tormod Guldvog
Markedsdirektør

portrait-01

John Doe

Job Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eget hendrerit metus. Curabitur a diam ultricies, vulputate quam non, aliquet sem. Nulla nisi enim, mollis ut tempus et, pulvinar eu urna. Mauris commodo turpis elit, sed dictum orci pharetra ac.