Skip to content
Om Puzzlepart

Digitaliseringsfabrikk med ekte mennesker

Puzzlepart får virksomheter til å jobbe bedre med Microsoft Power Platform, SharePoint, Teams og Dynamics 365.

Hos oss finner du ca 50 ansatte som jobber som utviklere, endringsledere, pedagoger, front end-kodere, IT-arkitekter, prosessrådgivere, prosjektledere og mange andre spennende oppgaver.

Selskapet vårt ble startet i 2008, og siden den gang har vi blitt et av Norges ledende miljøer på å bistå kunder med å jobbe smartere med Microsofts teknologier for samhandling og effektivisering. Vi er eksperter på utvikling og innføring av Microsoft 365 og Power Platform.

Siden 2016 har vi vært en del av Crayon-gruppen, og vi er i dag 100% eid av Crayon.

Gruppebilde_2022

Vår kultur

 

Trivsel på jobb

Vi er opptatt av å trives på jobb, og at kundene våre skal synes det er spennende å jobbe med oss. Derfor bruker vi tid på kultur og trivsel. Vi har en egen kulturminister som sitter i ledergruppa, og vi har jevnlige fagdager der kultur er et viktig tema.

Mangfold

Vi er mange ulike mennesker som jobber sammen. Ikke bare har vi forskjellige jobber og roller, men vi er mennesker med unike bakgrunner, historier, interesser og ambisjoner. Det gjør at vi er flinke til ulike ting, og på hver våre måter. Vi synes det gjør arbeidsplassen mer interessant, og åpner nye perspektiver for alle.

Faglig styrke

Vi har en rekke faggrupper som sikrer at vi er oppdaterte på relevante fagområder som apputvikling og lavkode, endringsledelse, samhandling og søk, sikkerhet, IA og innsikt og så videre.

Vi er NÆD'ere

Verdiene våre

Vi har i felleskap definert tre verdier som vi etterlever i det daglige, mot hverandre og i vårt arbeid i oppdrag.  

 

Nysgjerrighet

Vi møter hverandre og kunder med nysgjerrighet og er opptatt av å lære nye ting og utforske nye muligheter. Vi syns det er gøy å utfordre oss selv og prøve nye tilnærminger. Vi er åpne, innovative og kreative. Vi omfavner endring og tar gjerne imot tilbakemeldinger. 

Ærlighet

Vi er transparente, pålitelige og respektfulle. Vi er ikke redde for å innrømme feilene våre og lære av dem. Vi er ikke redde for å si hva vi mener og dele våre meninger. Vi ber gjerne om hjelp og tilbyr hjelp til hverandre.  

Dedikasjon

Vi brenner for vårt arbeid og våre kunder. Vi er drevne, motiverte og hardtarbeidende. Vi er ikke redde for å ta eierskap og ansvar for våre oppdrag. 

FAQ

Hva er Puzzlepart?

Hvordan kan Puzzlepart forbedre vår bruk av Microsoft-teknologier?

Hva står Puzzlepart for?

Hvordan bidrar Puzzlepart til faglig utvikling?

Hva er fordelene med å jobbe hos Puzzlepart?

Her holder vi til

Oslo

Gullhaug Torg 5
0484 Oslo

 

 

Kristiansand

Tordenskjolds gate 9
4612 Kristiansand

 

 

Vil du jobbe hos oss?

Vi er stolte av arbeidskulturen vår. Den er synlig og til stede i hverdagen, og påvirker hvordan vi oppfører oss mot hverandre og mot kundene våre. Vi er opptatt av at vi skal ha det gøy samtidig som vi leverer verdi til kundene. Individet står sterkt hos Puzzlepart, og vi har en stor grad av autonomi i arbeidshverdagen. 

Vi vil at alle skal kunne vokse og utvikle seg i tråd med egne forutsetninger og interesser. Fagkompetanse står sterkt i Puzzlepart, og vi har en rekke ansattdrevne faggrupper som gjør det enklere å holde seg oppdatert. 

Vi arrangerer regelmessige interne fagdager (innenfor arbeidstid, selvfølgelig!), og vi koser oss med en årlig bedriftstur til inn- eller utland. For å sikre at vi tar vare på kulturen vår, gjennomfører vi jevnlige kulturundersøkelser. Vi feirer også livets mange store og små gleder, og er opptatt av å ta vare på hverandre.  

PzlBlend_2022-02866

Kontakt oss

Steffen_Norby-3354

Steffen Norby
Daglig leder

Tormod_Guldvog-4391

Tormod Guldvog
Markedsdirektør