Skip to content

Blogg

Microsoft Copilot er nå tilgjengelig i nettleseren

Copilot (tidligere Bing Chat Enterprise) er nå tilgjengelig i nettleserne Edge og Chrome, og er inkludert for alle organisasjoner med Microsoft 365-lisens. I denne artikkelen får..

Les mer

Samarbeid om prosjektstyring på Microsofts skyplattform

Metier og Puzzlepart har inngått et samarbeid som gjør det enklere for kunder å innføre tilpasset prosjektmetodikk og gjennomføre prosjekter.

Les mer

Guide: Sånn kommer du igang med Power Automate

Microsofts Power Platform er en samling med verktøy som gjør det mye enklere å automatisere oppgaver du gjør i jobben din. I denne bloggposten lærer du å lage din første..

Les mer

10 tips for nettbaserte kurs og møter

1. Start med en gjennomtenkt invitasjon Det virker kanskje som en selvfølge, men en møteinvitasjon er ofte det første deltagerne ser og mange tar en ekstra titt på invitasjonen..

Les mer

24-timers lavkode-hackaton med Puzzlepart

I begynnelsen av desember samlet vi 25 av våre kollegaer til et sosialt, nerdete og spennende arrangement på kontoret vårt i Oslo. Sammen med Blå Kors konkurrerte vi mot hverandre..

Les mer

Strategier for digital arbeidsplass i 2023

I Puzzlepart møter vi alle slags selskaper og organisasjoner. De har en ting til felles: Alle må forholde seg til stadig nye måter å utføre arbeid på, kommunisere på og delta i..

Les mer

Psykologisk trygghet gir effektive team

Hvordan går du frem for å løse en kompleks oppgave, og hvor har du fokuset ditt? Det er lett å hoppe rett på oppgaven som skal løses, og fokusere på målet som er satt. Men er..

Les mer

Webinar – Veien videre. #Smart internkommunikasjon. Kanalstrategi, samhandling, engasjement og intranett.

I en jungel av verktøy og kanaler, kan det være vanskelig å velge riktig. Hvilke verktøy skal benyttes til hva? Hvilke kanaler skal du velge? Og hvordan skal du sikre at budskapet..

Les mer

Veien videre: Kompetanseheving, Ambassadører, virtuelle agenter og Viva Learning

Microsoft 365 er en omfattende plattform med mange verktøy, som åpner for helt nye måter å jobbe på. Hvordan kan vi sette organisasjonen vår i stand til å bruke teknologien på..

Les mer

Velkommen til PzlPod - Puzzleparts egen podcast!

PzlPod er vårt bidrag til kompetansedeling innen endringsledelse, brukeradopsjon, utvikling og utnyttelse av Microsofts skyplattform. I denne podcasten vil dere høre intervjuer og..

Les mer