Skip to content

Blogg

Illustrasjon av SharePoint som støtter flere språk

Automatisk oversettelse av intranett med AI

Da Microsoft lanserte muligheten for flerspråklige intranett i juni 2020, regnet mange med at vi skulle få tilgjengeliggjort en form for maskin-oversettelse av sidene via Bing..

Les mer

Prosjektportalen versjon 1.9.0

Prosjektportalen versjon 1.9.0

Velkommen til versjon 1.9.0 av Prosjektportalen 365. I denne versjonen har vi modernisert det visuelle uttrykket til Prosjektportalen, og flere av komponentene har blitt..

Les mer

Slik fikk Møller Mobility Group kontroll på Microsoft Teams

Bilbransjen «som man kjenner den» har mildt sagt vært i endring de siste årene. Med pandemi, krig, dyrtid, og andre elementer som påvirker leveringskapasitet og folks kjøpekraft,..

Les mer

Puzzlepart på Arctic Cloud Developer Challenge 2024

Arctic Cloud Developer Challenge (ACDC) er en årlig hackathon som samler utviklere, IT-profesjonelle og teknologi-entusiaster for å utfordre dem til kreativ bruk av skyteknologi...

Les mer

Workshop med ambassadørnettverk

Endringsledelse – brukeradopsjonens beste venn

Hvordan skaper vi positiv endring? Mange får stadig vekk utdelt nye digitale verktøy på jobben. Hvordan får vi eierne av de nye verktøyene til å se nytten av å forkaste gamle..

Les mer

Kunstig Intelligens - en kilde til forundring, glede, nyskaping og frykt

Endringsledelse er et hett tema i dagens digitale verden. Teknologiske fremskritt gjøres i rasende fart, og behovet for å «henge med i svingene» krever mer og mer av den enkelte..

Les mer

Copilot

Copilot for Microsoft 365 er nå tilgjengelig for alle virksomheter

Siden november 2023 har Copilot for Microsoft 365 kun vært tilgjengelig for store virksomheter, med et minstekrav på 300 lisenser. Nå er Copilot for Microsoft 365 tilgjengelig for..

Les mer

Informasjonsforvaltning

Informasjonsforvaltning i Microsoft 365

Riktig informasjon er halve jobben, men utdatert eller uriktig informasjon kan innebære risiko for feil og potensielt være ganske dyrt. Moderne verktøy kan gjøre mye av jobben for..

Les mer

Ole Kristian Mørch-Storstein presenterer nyheter fra Microsoft

Kom i gang med Microsoft 365 Archive

En av nyhetene fra Microsoft nå i høst har vært Microsoft 365 Archive, Backup og SharePoint Premium. Alle disse produktene bygger på Microsoft Syntex, AI-drevne tjenester som kan..

Les mer

Microsoft Teams

Beste praksis med Microsoft Teams

Microsoft Teams har i løpet av noen få år blitt «allemannseie», og mange av oss bruker det nå daglig. Men noen opplever at Teams kan være slitsomt å forholde seg til, på grunn av..

Les mer

1 2