Skip to content

Nytt på PzlPod: Orkla DMS og Forvaltning i Microsofts skyplattform

Tormod Guldvog
25. juni 2024

I dag slipper vi ikke mindre enn to episoder av PzlPod, vår podcast om teknologi, endringsledelse og Microsofts skyløsninger. I den første snakker vi med Stine Grimmer fra Orkla om hvordan de har fått laget et nytt dokumenthåndteringssystem (DMS), og i den andre møter du Joachim Gjertsen som er Puzzleparts direktør for forvaltning.

 

Orklas nye DMS

Rolf snakker med Stine Grimmer fra Orkla ASA og Joachim Gjertsen fra Puzzlepart om implementeringen av et nytt dokumenthåndteringssystem (DMS) hos Orkla. Stine deler Orklas erfaringer med å gå fra en utdatert løsning til en moderne SharePoint-basert plattform - og forteller hvorfor de valgte Puzzlepart til å gjøre jobben.

De diskuterer også viktigheten av endringsledelse og brukeraksept, og hvor viktig det var med god kommunikasjon og samarbeid mellom Orkla og Puzzlepart. Til slutt får du noen gode anbefalinger basert på Orklas erfaringer.

 

Høydepunkter:

  • Orkla trengte en oppgradering fra et gammelt SharePoint Classic-system
  • Puzzlepart ble valgt for vår evne til å levere gode løsninger
  • Endringsledelse og brukeraksept var viktige faktorer for å lykkes med implementeringen
  • Anbefalinger for andre som vurderer nytt DMS

Hør episoden her:


 

Assist: Hvordan skape god forvaltning?

Rolf og Joachim Gjertsen snakker om "Assist", Puzzleparts tjeneste for forvaltning av kundenes løsninger på Microsofts skyplattform. De snakker om hva tjenesten inneholder, og hvordan vi hjelpe kundene våre.

Joachim deler også erfaringer fra sitt arbeid på Assist-teamet og hvordan en typisk uke ser ut. De går gjennom ulike avtaler og tjenester som tilbys, inkludert Service Level Agreements (SLA) og opplæring. Til slutt gir Joachim noen tips og råd til potensielle kunder.

 

Høydepunkter:

  • Assist er en tjeneste fra Puzzlepart som hjelper kunder med å utnytte Microsoft Skyplattform bedre
  • Kundenes behov varierer, men mange har behov for ekstra støtte og kunnskap rundt plattformen
  • Puzzlepart tilbyr ulike avtaler og tjenester som passer til forskjellige behov, inkludert SLA og opplæring
  • Få gode råd og tips om hvordan du går fram for å skape god forvaltning

Hør episoden her:

 

 

Tormod Guldvog
Markedsdirektør

portrait-01

John Doe

Job Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eget hendrerit metus. Curabitur a diam ultricies, vulputate quam non, aliquet sem. Nulla nisi enim, mollis ut tempus et, pulvinar eu urna. Mauris commodo turpis elit, sed dictum orci pharetra ac.