Skip to content

Webinar: Brukerforum for Prosjektportalen 20. juni

Tormod Guldvog
17. juni 2024

SEMINARET ER OVERSTÅTT, SE OPPTAKET UNDER

Puzzlepart inviterer til brukerforum for Prosjektportalen den 20. juni 2024, fra kl. 10-11. Dette er en flott mulighet til å få innsikt i de nyeste oppdateringene og funksjonene, og få vite mer om hva som skjer framover. Webinaret er åpent for alle.

 

I dette brukerforumet vil vi presentere den nyeste versjonen av Prosjektportalen (v1.9), som inneholder betydelige tekniske og visuelle forbedringer. Du vil også få høre om spennende nyheter som tilrettelegging for bruk av AI/Copilot, og spesialutviklede moduler for spesifikke bruksområder.

Det blir mulig å stille spørsmål underveis i webinaret.

 

Høydepunkter fra programmet:

 • Nyheter i Prosjektportalen v1.9
  Dette er det største visuelle løftet av Prosjektportalen noen gang. Vi har oppgradert både teknisk og visuelt rammeverk gjennomgående, for å gjøre løsningen mer moderne, i tråd med Microsofts egen stilsetting og også for å enklere kunne videreutvikle Prosjektportalen.

 • Veimodulen
  Dette er en innholdspakke som er tilpasset for veiprosjekter. Vi presenterer den nye veimodulen som ble initiert av Rogaland Fylkeskommune. Denne er nå tilgjengelig for alle, og vi gir dere en smakebit på denne.

 • Prosjektportalens idémodul(er)
  Oslo kommune ved Bydel Nordstrand har utviklet apper for å arbeide mer strukturert med idéfasen. Løsningen vil kunne bidra til økt involvering med både ansatte og innbyggere. I webinaret vil vi gi en kort demonstrasjon av løsningen.

 • Kunstig intelligens i Prosjektportalen
  Hvordan kan vi utnytte kunstig intelligens i Prosjektportalen? Vi demonstrerer konkrete eksempler på smart bruk. Har du noen tanker om bruksområder?

 

Kommende aktiviteter

Feiring av Prosjektportalens 10-års jubileum
Den 10. oktober 2024 feirer Prosjektportalen 10 år! Det blir en festdag på Deichmans hovedbibliotek i Bjørvika med kurs, workshops, foredrag og festmiddag. Vil du være med, kan du
melde interesse her.

Vi ser frem til å ha deg med på webinaret! Meld deg på nå og få med deg de siste nyhetene og muligheten til å påvirke fremtidige oppdateringer i Prosjektportalen 365.

 

 

 

Tormod Guldvog
Markedsdirektør

portrait-01

John Doe

Job Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eget hendrerit metus. Curabitur a diam ultricies, vulputate quam non, aliquet sem. Nulla nisi enim, mollis ut tempus et, pulvinar eu urna. Mauris commodo turpis elit, sed dictum orci pharetra ac.