Skip to content

Velkommen til PzlPod - Puzzleparts egen podcast!

Sarah Hansen
13. januar 2022

PzlPod er vårt bidrag til kompetansedeling innen endringsledelse, brukeradopsjon, utvikling og utnyttelse av Microsofts skyplattform. I denne podcasten vil dere høre intervjuer og samtaler med ansatte i Puzzlepart, kundeintervjuer fra ulike prosjekter og episoder med aktuelle temaer.

 

Podcasten retter seg mot de som vurderer eller planlegger å komme i gang med Microsoft 365, og de som allerede  bruker skyplattformen i dag. Og den er selvsagt tilgjengelig for alle som ønsker å lære noe nytt!

I Puzzlepart jobber vi aktivt med kompetansedeling. Derfor er planen å bruke PzlPod til å dele erfaringer, historier, råd og tips til alle som ønsker å lære mer om teknologi, anvendelse og brukeradopsjon.

PzlPod skal bidra til å bygge opp en kunnskapsbank som vil være tilgjengelig på kjente podcast-plattformer, som Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, Youtube mm.

Initiativtager og produsent av PzlPod er Rolf Vlietman, pedagogisk rådgiver i Puzzlepart. Rolf er en aktiv musiker med lang erfaring i musikkbransjen, og vil være vår vert i podcasten.

PzlPod-Youtube-screen-1536x785

 

Følg og abonner på PzlPod:

 

 

Hør første episode nå

I første episode snakker vi om hvilke elementer vi benytter som ledd innen kompetanseheving ved innføring av Microsoft 365, og hva dette har å si for deg og jobben din.

Den første gjesten i PzlPod er Anders Henden, som er pedagogisk rådgiver i Puzzlepart. Han jobber med brukeradopsjon og endringsledelse, og holder mange kurs i Teams og samhandling generelt.

Anders snakker om kompetanseheving og ADKAR-modellen som fundament i utrulling av Microsoft 365. Han deler sine erfaringer og gir innsikt i hvordan man drifter et ambassadørnettverk, og hvordan skape engasjement, nysgjerrighet og kunnskapsdeling i organisasjoner som skal ta i bruk Microsoft 365.

Sett deg godt til rette med en kopp kaffe eller te, og lær noe nytt mens du sitter på hjemmekontoret, på bussen, i bilen eller på jobb.


Sarah Hansen