Skip to content

Copilot for Microsoft 365 er nå tilgjengelig for alle virksomheter

Sarah Hansen
17. januar 2024

Siden november 2023 har Copilot for Microsoft 365 kun vært tilgjengelig for store virksomheter, med et minstekrav på 300 lisenser. Nå er Copilot for Microsoft 365 tilgjengelig for alle virksomheter med Microsoft 365 Business Standard- eller Business Premium-lisens, uten minstekrav til antall lisenser. Dette inkluderer også bedriftskunder med Office 365 E3- og E5-lisens. 

Les hele kunngjøringen fra Microsoft her

 

Hvordan fungerer Copilot for Microsoft 365? 

Copilot fungerer sammen med populære Microsoft 365-apper som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, Power Platform og Dynamics 365. Dette betyr at du kan dra nytte av Copilots funksjoner uten å måtte lære et helt nytt verktøy.

Copilot for Microsoft 365 kobles opp til bedriftens eksisterende data, inkludert e-poster, Teams-møter, chat-meldinger og dokumenter, slik at den er i stand til å hjelpe deg på best mulig måte. Den bruker avansert maskinlæring og naturlig språkbehandling for å gi relevante forslag, veiledning og automatisering av oppgaver i sanntid.

 

 

 

Kraftig verktøystøtte med kunstig intelligens

Med Copilot for Microsoft kan du spare tid ved å automatisere manuelle og tidkrevende oppgaver, og fokusere mer på de krevende og viktige arbeidsoppgavene. Copilot kan brukes til å formulere tilbud i Word, lage PowerPoint presentasjoner basert på et Word dokument, automatisere tall i et Excel-regneark og oppsummere et Teams-møte – til og med et møte du ikke kunne delta på.

Les mer om Copilot for Microsoft 365 på Microsoft sine sider.

 

 

 

Tilgjengelighet i Norge

Copilot for Microsoft 365 tilgjengelig for alle norske virksomheter. Full støtte for norsk språk er planlagt å være på plass innen første halvdel av 2024.

 

Bli klar for Copilot

Trenger du og din bedrift støtte og veiledning rundt sikker bruk av Copilot?

Bli klar for Copilot med Puzzlepart

 

 

 

Sarah Hansen

portrait-01

John Doe

Job Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eget hendrerit metus. Curabitur a diam ultricies, vulputate quam non, aliquet sem. Nulla nisi enim, mollis ut tempus et, pulvinar eu urna. Mauris commodo turpis elit, sed dictum orci pharetra ac.