Skip to content

Copilot Studio: Øk produktiviteten i bedriften

Øk hastigheten og effektiviteten med Copilot Studio. Microsoft Copilot er laget for å gjøre arbeidsdagen enklere og mer effektiv, uansett om der er for utviklere, prosjektledere eller andre roller i bedriften. Med et brukervennlig lavkode-grensesnitt, er Copilot Studio et verktøy som hjelper deg med å lage og administrere AI-drevne copiloter.

Med Puzzlepart som partner får dere ekspertbistand til å utnytte Copilot Studio til det fulle.

Microsoft Copilot Studio icon

Bedre arbeidsflyt med Copilot

Microsoft Copilot er mer enn bare en assistent; den er en ekte “gamechanger”. Ved å bruke avanserte AI-funksjoner, automatiserer Copilot kjedelige oppgaver, genererer kode og gjør prosjektledelse enklere. Copilot Studio tar det et steg videre, og gir dere muligheten til å lage og tilpasse copiloter som passer bedriftens aktuelle behov.

Copilot Studio kan kommunisere med kunder og ansatte på ulike plattformer som nettsider, mobilapper, Facebook, Microsoft Teams, samt andre kanaler støttet av Azure Bot Service. Copilot Studio støtter flere språk, og dere kan nå ut til et bredt publikum. 

Microsoft Copilot Studio icon

Bedre arbeidsflyt med Copilot

Microsoft Copilot er mer enn bare en assistent - den er en ekte “gamechanger”. Ved å bruke avanserte AI-funksjoner, automatiserer Copilot kjedelige oppgaver, genererer kode og gjør prosjektledelse enklere. Copilot Studio tar det et steg videre, og gir dere muligheten til å lage og tilpasse copiloter som passer bedriftens aktuelle behov.

Copilot Studio, en del av Microsoft Power Platform, kan kommunisere med kunder og ansatte på ulike plattformer som nettsider, mobilapper, Facebook, Microsoft Teams, samt andre kanaler støttet av Azure Bot Service. Copilot Studio støtter flere språk, og dere kan nå ut til et bredt publikum. 

Bruksområder i Copilot Studio

Med Copilot Studio kan dere lage copiloter uten data scientists eller utviklere. Her er noen praktiske bruksområder:

  • Salgsassistanse og kundestøtte
  • Informasjon om åpningstider og lagring av data
  • Ansattes helse- og feriefordeler
  • Sporing av folkehelseinformasjon
  • Håndtering av spørsmål fra ansatte

Fordeler med å bruke Copilot og Copilot studio

Høyere effektivitet: Copilot reduserer tiden brukt på repetitive oppgaver, slik at dere kan fokusere på mer strategiske og kreative oppgaver. 

Mer nøyaktighet: Copilot finner feil og sikrer høyere kvalitet på data output ved å gi smarte forslag og sanntids tilbakemeldinger.

Sømløst samarbeid: Copilot kan integreres med Microsoft Teams for bedre kommunikasjon og teamsamarbeid. Del innsikt, tildel oppgaver og spor fremdrift, alt på én plattform. Med Copilot Studio for Teams kan dere lage samtalegrensesnitt direkte i Teams. Ved å bruke standardkoblingene som følger med, kan copilot bruke data lagret i Microsoft Dataverse for Teams eller andre kilder.

Les mer om Copilot

Kunstig intelligens i kommunal sektor: Gevinster og veien videre

Kunstig intelligens i kommunal sektor: Gevinster og veien videre

Tormod Guldvog

I Puzzlepart hjelper vi mange offentlige kunder med å samhandle bedre og utnytte Microsofts skyteknologi til å skape mer effektive arbeidsprosesser....

Seminar torsdag 6.juni 2024, om gevinstrealisering med Power Platform og Copilot, med Puzzlepart i Oslo.

Seminar: Gevinstrealisering med Power Platform og Copilot

Tormod Guldvog

Ta kontroll 2024: Heldags seminar for ledere på alle nivåer.

Kunstig Intelligens - en kilde til forundring, glede, nyskaping og frykt

Kunstig Intelligens - en kilde til forundring, glede, nyskaping og frykt

Lise Hansen

Endringsledelse er et hett tema i dagens digitale verden. Teknologiske fremskritt gjøres i rasende fart, og behovet for å «henge med i svingene»...

Copilot

Copilot for Microsoft 365 er nå tilgjengelig for alle virksomheter

Sarah Hansen

Siden november 2023 har Copilot for Microsoft 365 kun vært tilgjengelig for store virksomheter, med et minstekrav på 300 lisenser. Nå er Copilot for...

Microsoft Copilot er nå tilgjengelig i nettleseren

Microsoft Copilot er nå tilgjengelig i nettleseren

Daniel Needlestone

Copilot (tidligere Bing Chat Enterprise) er nå tilgjengelig i nettleserne Edge og Chrome, og er inkludert for alle organisasjoner med Microsoft...

FAQ

Hva er Copilot?

Hva er Copilot Studio?

Er Copilot en sikker løsning?

Kan Copilot integreres med tredjepartsapplikasjoner?

Krever Copilot Studio omfattende opplæring?

Hvordan hjelper Puzzlepart kunder med å ta i bruk Copilot Studio?

Ta steget inn i en mer produktiv fremtid, produktivitet og få en mer innovativ og effektiv måte å jobbe på. Enten det er koding, prosjektledelse eller samarbeid med teamene dine, er Copilot en pålitelig partner. 

Pål_Even_Jahren-4369

La oss ta en prat!

Pål Even Jahren

Power Platform Lead