Skip to content

Power Automate: Nøkkelen til effektiv arbeidsflyt og digitalisering

Se for dere at de daglige oppgavene blir automatisert, arbeidsflytene er strømlinjeformet, og produktiviteten skyter i været. Dette kan dere oppnå med Power Automate, en del av Microsoft Power Platform. Power Automate hjelper bedrifter med å automatisere repeterende oppgaver, koble sammen ulike apper og forbedre forretningsprosessene.

Puzzlepart er en erfaren partner som hjelper kunder med utnyttelsen av Power Platform.

Power Automate icon

Hvorfor velge Power Automate?

Power Automate er ikke bare et automatiseringsverktøy; det er en komplett løsning for automatiserte arbeidsflyter mellom apper og tjenester. Enten dere vil spare tid, redusere feil eller øke effektiviteten, er Power Automate løsningen.

Power Automate icon

Hvorfor velge Power Automate?

Power Automate er ikke bare et automatiseringsverktøy; det er en komplett løsning for automatiserte arbeidsflyter mellom apper og tjenester. Enten dere vil spare tid, redusere feil eller øke effektiviteten, er Power Automate løsningen. Power Automate er en del av Microsoft Power Platform.

Nøkkelfunksjoner i Power Automate

  • Automatiserte arbeidsflyter: Arbeidsflyter som automatiserer repeterende oppgaver, som dataregistrering, e-postvarsler og filoverføringer.
  • Integrasjon med Microsoft 365: Kobles enkelt til Microsoft 365-applikasjoner som Outlook, SharePoint og Teams.
  • Power Automate Desktop: Power Automate Desktop automatiserer oppgaver på desktopen.
  • AI-funksjoner: AI Builder legger til smarte funksjoner i arbeidsflytene, som tekstgjenkjenning og sentimentanalyse.
  • Sikker datahåndtering: Sørger for at dataene håndteres trygt med innebygde samsvars- og sikkerhetsfunksjoner.

Fordeler med å bruke Power Automate

Økt produktivitet: Automatisering av rutineoppgaver frigjør tid til å fokusere på mer strategiske aktiviteter. Power Automate hjelper bedrifter med å jobbe smartere, ikke hardere.

Mer nøyaktig: Automatisering reduserer risikoen for menneskelige feil, og sikrer at prosessene er konsistente og pålitelige. Power Automate gir høyere kvalitet på resultatene og færre feil.

Sømløs integrasjon: Power Automate integreres enkelt med over 1000 apper og tjenester, inkludert Microsoft 365, Dynamics 365 og tredjepartsapper. 

Kostnadseffektivitet: Med Power Automate kan du oppnå mer med mindre. Automatisering av oppgaver reduserer behovet for manuelt arbeid, noe som kan føre til betydelige kostnadsbesparelser over tid.

Skalerbarhet: Power Automate skalerer etter behov, enten det er en liten bedrift eller et stort foretak. Start i det små og utvid automatiseringen etter hvert som virksomheten vokser.

FAQ

Hva er Power Automate?

Hvordan integreres Power Automate med Microsoft 365?

Kan vi bruke Power Automate med tredjepartsapplikasjoner?

Hva er lisensieringsalternativene for Power Automate?

Hvordan hjelper Puzzlepart kundene med å bruke Power Automate?

Med Power Automate kan arbeidsprosesser gjøres mer effektive og virksomheten blir mer smidig. Puzzlepart hjelper dere med å hente ut potensialet fra automatisering. Ta digitaliseringen til neste nivå med Power Automate!

Pål_Even_Jahren-4369

La oss ta en prat!

Pål Even Jahren

Power Platform Lead