Skip to content

Power BI: Analyser og visualiser bedriftens data med presisjon

Presise, datadrevne beslutninger er avgjørende for å lykkes i et moderne marked. Microsoft Power BI er et kraftig business intelligence-verktøy som forvandler data til meningsfull innsikt, slik at bedriften kan ta mer informerte beslutninger. Med Power BI kan dere skreddersy visualiseringer for å fremheve selskapets viktigste måltall.

Puzzlepart er en solid partner som hjelper kunder med implementering av Power BI.

Microsoft Power BI icon

Power BI er et sikkert valgt for Business Inteligence

Power BI er et ledende Business Intelligence verktøy av flere grunner. Det er enkelt å bruke, men har samtidig mange avanserte funksjoner, noe som gjør det tilgjengelig for alle, uansett teknisk nivå. Power BI gir tilgang til sanntidsdata fra ulike kilder, slik at beslutningene alltid er basert på den nyeste informasjonen. Power BI integreres sømløst med andre Microsoft-produkter som SharePoint, Teams og Dynamics 365.

Power BI er et sikkert valgt for Business Inteligence

Power BI er et ledende Business Intelligence verktøy av flere grunner. Det er enkelt å bruke, men har samtidig mange avanserte funksjoner, noe som gjør det tilgjengelig for alle, uansett teknisk nivå. Power BI gir tilgang til sanntidsdata fra ulike kilder, slik at beslutningene alltid er basert på den nyeste informasjonen. Power BI er en del av Microsoft Power Platform, og integreres sømløst med andre Microsoft-produkter som SharePoint, Teams og Dynamics 365.

Microsoft Power BI icon

Nyttige funksjoner i Power BI

  • Datatilkobling: Koble til ulike datakilder, inkludert Excel, SQL Server, SharePoint og skybaserte tjenester.
  • Interaktive visualiseringer: Lag diagrammer, grafer og kart som tydelig viser historien til dataene dine.
  • Samhandlingsverktøy: Ta enklere beslutninger sammen ved å dele rapporter og dashbord med kolleger

Oppdag fordelene med å bruke Power BI

Bedre beslutninger: Med sanntidsdata og avansert analyse, hjelper Power BI dere med å ta beslutninger som driver bedriften fremover.

Økt effektivitet: Automatisering av datainnsamling og rapporteringsprosesser frigjør tid for teamene til å fokusere på strategiske oppgaver.

Forbedret samarbeid: Med sømløs integrasjon med Microsoft Teams og SharePoint, gjør Power BI det enkelt for teammedlemmer å dele innsikt og samarbeide i prosjekter.

Kostnadsbesparelser: Power BI reduser behovet for flere analyserverktøy ved å samle alle data i én plattform.

Skalerbarhet: Power BI kan vokse med bedriften din gjennom løsninger som håndterer økte datamengder og antall brukere av plattformen.

FAQ

Hva er Power BI?

Hvilke datakilder kan vi koble til Power BI?

Trenger vi teknisk ekspertise for å bruke Power BI?

Hvor enkelt er det å dele Power BI-rapporter og dashbord med andre?

Trenger vi en lisens for å bruke Power BI?

Hvordan hjelper Puzzlepart kunder med Power BI?

Utforsk mulighetene med Power BI og ta dataanalyse til neste nivå. Med Puzzleparts ekspertise innen Microsoft Power Platform, SharePoint, Teams og Dynamics 365, kan vi hjelpe dere med å utnytte Power BI til det fulle for å styrke bedriftens utvikling

Pål_Even_Jahren-4369

La oss ta en prat!

Pål Even Jahren

Power Platform Lead