Skip to content
Power Platform
Ta kontroll

Proaktiv forvaltning med Power Platform Assist

Microsoft Power Platform gjør det mulig å jobbe på helt nye måter - med muligheter for å skape, automatisere, analysere og integrere løsninger som aldri før. Men å lykkes med Power Platform krever god forvaltning. Med vår forvaltningsløsning får du en komplett løsning for å ta kontroll på Power Platform.

Hva er Power Platform Assist?

Power Platform Assist inneholder tjenester som gjør det mulig å skape langsiktige gevinster gjennom kompetanseheving, driftsstøtte og forvaltning av Power Platform

programmer working with code

Tjenesten inkluderer:

  • Rammeverk for forvaltning: Utvikling av en styringsmodell tilpasset dine behov for å sikre effektiv og sikker bruk av Power Platform.

  • Operasjonell bistand: Få et eget Power Platform Admin Center for implementering, overvåkning og rapportering og støtte for å opprettholde en optimal drift av løsningene dine.

  • Sikkerhet og compliance: Sikrer at løsningene dine oppfyller selskapets sikkerhets- og compliancekrav.

  • Brukeradopsjon og kompetansebygging: Tilbyr opplæring og workshops for å øke brukeradopsjon av Power Platform og bygge intern kompetanse på å lage apper, arbeidsflyter, rapporter og AI-baserte assistenter.

  • Applikasjonsutvikling og tilpasning: Vi bistår dere med utvikling av skreddersydde løsninger som møter spesifikke forretningsbehov.

  • Lisenshåndtering og optimalisering: Veiledning i lisensstyring for å sikre kostnadseffektiv bruk av plattformen.
programmer working with code
CoE_admincenter_dashboard_skjermbilde

Governance-rapport for effektiv styring. Få full oversikt over KPI-er og målinger på relevante komponenter som for eksempel compliance, apper, arbeidsflyter, connectors og så videre.

Power Platform Admin Center

Power Platform Admin Center inneholder blant annet DLP (data loss prevention) konfigurasjoner som blant annet begrenser hvilke datakilder man har lov til å bruk, og hvilke man kan kombinere i samme løsning. Dette kan for eksempel effektivt hindre at noen flytter interne data ut av løsningen. Få også kontroll over bruk av Premium-lisenser i spesifikke miljøer, for å begrense utilsiktet misbruk.

Rapport Power Platform Admin Center

Eksempel på funksjonalitet i administrasjonssenteret for Power Platform. Her rapporteres det på kompetansebehov og oppgavefordeling i et team.

Rapport Power Platform Admin Center 1

Eksempel på funksjonalitet i administrasjonssenteret for Power Platform. Denne rapporten viser oppgavetyper i ulike kategorier.

Hvorfor trenger vi å få kontroll på Power Platform?

Nå strategiske mål

Med Power Assist får dere trygghet til å utvikle fleksible løsninger basert på strategiske mål, forretningsbehov og IT-standarder. Det blir enklere å overvåke og måle resultater og effekter av løsningene.

Fremme kultur og samarbeid

Kontroll over plattformen er en forutsetning for å fremme en god internkultur for samarbeid, innovasjon og kontinuerlig forbedring blant brukere, utviklere og administratorer.

Smart bruk av ressurser

God forvaltning av Power Platform bidrar til å unngå duplisering av innhold, prosesser, og generelt ressursbehov. Det reduserer sløsing og unødvendig bruk av ressurser. Det gjør det mulig å optimalisere utnyttelsen av plattformen og redusere kostnadene.

Sikkerhet og skalerbarhet

God kontroll over plattformen sikrer at dere kan bygge pålitelige, kompatible, skalerbare løsninger som kan vedlikeholdes over tid. Da er det også enklere å overholde beste praksis og kvalitetsstandarder i organisasjonen og bransjen.

Microsoft Maturity Model

Puzzlepart bruker Microsofts modenhetsmodell ("maturity model") for å sikre at kundens strategier, mål og planer er i tråd med nåværende og ønsket nivå for brukeradopsjon. Denne modellen danner utgangspunkt for å planlegge alt arbeid, fra innsiktsprosess til forvaltning.

 

Illustrasjon av Microsoft Modenhetsskala

Hvorfor velge Power Platform Assist?

Med Puzzlepart som partner, vil investeringen i Power Platform ivaretas på en skikkelig måte.

Utvikler konsulent som sitter i et Teamsmøte

Trygghet

Vi håndterer de tekniske aspektene av Power Platform, slik at dere kan fokusere på jobben deres.

Forutsigbarhet

Avtalen regulerer priser, tilgjengelighet, feilretting og rådgivning.

Ekspertise

Våre spesialister sørger for at løsningen deres er i de beste hender.

Tilpasning

Våre tjenester kan skreddersys til deres unike behov og mål.

Utvikler konsulent som sitter i et Teamsmøte
Pål_Even_Jahren-4369

La oss ta en prat!

Pål Even Jahren

Power Platform Lead