Skip to content

Ta kontroll på dokumenter og informasjon med Microsoft SharePoint

Gi de ansatte bedre verktøy for samarbeid og dokumenthåndtering med Microsoft SharePoint. SharePoint er en sentral del av Microsoft 365, og gir SharePoint organisasjonen deres mulighet til å håndtere dokumenter, dele informasjon og fremme effektivt samarbeid.

Puzzlepart har omfattende erfaring fra innføring og forvaltning av Microsofts skyteknologi, og vi hjelper dere med å skape bedre samhandling med SharePoint.

Microsoft SharePoint icon

Microsoft SharePoint: Den ultimate samarbeidsløsningen

Microsoft SharePoint er den fremste plattformen for å styrke teamsamarbeid og optimalisere arbeidsflyt. Den tilbyr essensielle verktøy for prosjektledelse, fildeling og utvikling av intranettområder.

Microsoft SharePoint: Den ultimate samarbeidsløsningen

Microsoft SharePoint er den beste plattformen for å forbedre teamsamarbeid og skape bedre arbeidsflyt. Den tilbyr essensielle verktøy for prosjektledelse, fildeling og utvikling av intranettområder.

Microsoft SharePoint icon

Nøkkelfunksjoner i Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint tilbyr dere en rekke uunnværlige funksjoner:

  • Dokumenthåndtering: Organiser, lagre og hent frem dokumentene deres effektivt.
  • Teamsamarbeid: Tilrettelegg for dokumentdeling og sanntidssamarbeid innad i teamet.
  • Tilpassbare områder: Utvikle skreddersydde intranettområder for å møte spesifikke forretningsbehov.

Fordeler ved å implementere Microsoft SharePoint

Forbedret samarbeid: SharePoint skaper et sentralt knutepunkt for dokumentdeling og teamarbeid, som fremmer bedre samarbeid.

Forbedret dokumenthåndtering: Plattformen lar dere organisere og håndtere dokumentene effektivt, og sikrer enkel tilgang til de nyeste versjonene.

Økt produktivitet: SharePoint lar teamene deres jobbe mer effektivt ved å strømlinjeforme arbeidsflyt og automatisere rutineoppgaver.

Robust sikkerhet: SharePoint har avanserte sikkerhetsfunksjoner for å beskytte dataene deres og sikre overholdelse av bransjestandarder.

Skalerbarhet: Plattformen vokser med bedriften deres og lar dere inkorporere nye funksjoner etter hvert som organisasjonens behov utvikler seg.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Microsoft SharePoint?

Hvordan vil SharePoint styrke teamsamarbeidet deres?

Kan dere integrere SharePoint med andre Microsoft-produkter?

Hvilke fordeler oppnår dere ved å bruke SharePoint for dokumenthåndtering?

Hvordan kan dere sikkert dele dokumenter med eksterne brukere gjennom SharePoint?

Hvordan hjelper Puzzlepart kunder med å bruke SharePoint?

Microsoft SharePoint er en robust plattform som revolusjonerer teamsamarbeid og dokumenthåndtering. SharePoint danner et sentralt knutepunkt for sømløs fildeling, samarbeid i sanntid og informative intranettområder, samtidig som løsningen støtter sikkerhet og skalerbarhet.

Ved å strømlinjeforme arbeidsflyter og integrere med andre Microsoft-verktøy, gir SharePoint mulighet til å øke produktiviteten, forbedre kommunikasjonen og effektivt håndtere informasjon på tvers av bedriften.

Daniel Wiese-Møller | Salgsdirektør i Puzzlepart

La oss ta en prat!

Daniel Wiese-Møller

Salgsdirektør