Skip to content
CRM: Dynamics 365

Dynamics 365: Din komplette CRM-løsning

Dynamics 365 Customer Engagement er Microsofts produktfamilie med forretningsapplikasjoner, designet for å hjelpe organisasjoner med å administrere og optimalisere ulike aspekter av virksomheten sin, som salg, markedsføring, kundeservice og prosjektstyring.

Funksjoner

Dynamics 365 Customer Engagement inkluderer en rekke apper som er designet for å dekke ulike behov, men hvor datagrunnlaget kan være det samme.

Ved å lagre all kundedata på ett sted vil man kunne utnytte dataene på en helt annen måte og gi kunden en bedre og mer profesjonell opplevelse. For eksempel vil salgsavdelingen kunne kontakte leads markedsavdelingen genererer fra nettsiden eller kampanjer, markedsavdelingen vil kunne utnytte kontaktregisteret til selgerne og kundeservice vil få god nytte av markedsavdelingen for å sende ut nyhetsbrev og viktig informasjon om ulike produkter og tjenester.

Sarah C. M. Hansen

Våre fokusområder

Dynamics 365 Sales

Sales

Felles og strømlinjet salgsprosess, salgsaktiviteter og tilbud, innsikt via rapporter, dashboards og kunstig intelligens  - dette er viktige elementer for å gi potensielle og eksisterende kunder en profesjonell opplevelse.

Puzzlepart har lang erfaring med å tilpasse Dynamics 365 Sales modulen til deres arbeidsprosesser slik at dere får en komplett salgsløsning med økt datakvalitet og enkel tilgang til kundeinformasjon.

Dynamics 365 Marketing

Marketing

Målrettet segmentering, enkel og effektiv epostmarkedsføring, eventhåndtering og analyser - bruk datagrunnlaget i Dynamics 365 Marketing for å forbedre markedsføringsstrategiene deres og bli bedre kjent med hvordan kundene tar dette imot.

Puzzlepart hjelper dere med å komme i gang med Dynamics 365 Marketing modulen slik at dere kan skape engasjerende nyhetsbrev, få full oversikt over påmeldinger til eventer og webinarer og å treffe de riktige kundesegmentene.

Dynamics 365 Customer Service

Customer Service

Håndter saker og henvendelser, gi kunden tilgang til FAQ-seksjoner og "Min side" funksjonalitet via nettsiden, administrer serviceavtalter og få hjelp av kunstig intelligens for å tilby den beste tjenesten og analysere tilbakemeldinger fra kunden. Dynamics 365 Customer Service er en omfattende løsning for effektiv kundeservice.

I Puzzlepart har du en partner med lang erfaring på området og som kan være gode rådgivere for hvordan dere kan øke kundetilfredshet gjennom enkle grep.

Hva kan Puzzlepart bistå med?

Innsiktsarbeid og analyser

Vi hjelper med å finne ut hvordan folk jobber, hvordan prosessene bør forbedres, og hvilke apper i Dynamics 365 som kan understøtte disse

Endringsledelse og trygg innføring

Vi bistår med workshops, kompetanseheving og opplæring, og sikrer at virksomheten har endringsvilje og fokus på å realisere gevinstene

Utvikling og lavkode

Vi har et solid utviklingsteam med gode referanser. Vi gjør alt fra pro-code til lavkode, og har erfaring med å integrere Dynamics 365 med andre datakilder og å migrere løsning fra on-prem til sky

Migrering

Vårt team kan hjelpe til med migrering av data fra gammel til ny løsning, eller fra Excel-ark eller andre datakilder med viktige kundedata

Effektiv samhandling

Digitalisering krever samhandling mellom kunde og leverandør. Vi skaper et godt arbeidsmiljø og setter mestring og effektivitet i fokus

Proaktiv forvaltning

Vi tar ansvar for å forvalte arbeidsflyter, apper, miljøer og kompetanse med vår unike forvaltningstjeneste Assist

Fordeler

Ferdigbygd funksjonalitet

Bruk mindre tid på å bygge komplekse, automatiserte prosesser.

Integrert med Microsoft 365

Dynamics 365 er tett integrert med Microsoft 365-applikasjoner som Outlook, Teams og SharePoint.

En del av Power Platform

Organisasjoner som bruker Dynamics 365 kan dra nytte av Power Platform-verktøyene for å tilpasse og utvide funksjonaliteten, som Power Automate, Power BI og knytning til andre Power Apper.

Skreddersydd tilpasning

Appene kan enkelt tilpasses og utvides for å møte organisasjonens unike behov ved å legge til tilpassede felt, skjemaer, arbeidsflyter og integrasjoner med andre datakilder.

Sikkerhet og etterlevelse

Microsoft investerer i sikkerhet og samsvar med gjeldende lover og forskrifter, noe som hjelper organisasjoner med å beskytte kundedata og å overholde regler som GDPR.

Skalerbarhet

Plattformen kan vokse i takt med organisasjonen og tilpasses endringer i virksomheten.

Mobilitet

Appene er tilgjengelig på mobil og nettbrett, noe som gjør at dere kan få tilgang til viktig kundeinformasjon hvor som helst og når som helst.

Ta kontroll over Dynamics 365 med proaktiv forvaltning

Vår unike forvaltningstjeneste, Assist, gjør det enklere å ta godt vare på investeringen dere gjør i Dynamics 365. Med vår Service Desk er dere sikret tilgang på den rette kompetansen.

Tom-Richard Follegg

Hvilken løsning er riktig for dere?

Valget mellom Dynamics 365-apper og Power Apps avhenger av de spesifikke behovene og kravene dere har. Ofte kan organisasjoner dra nytte av både Dynamics 365 og Power Apps avhengig av spesifikke bruksområder og krav. Sammen utgjør disse produktene en kraftig pakke for digital transformasjon og forbedring av forretningsprosesser. Her er noen retningslinjer for når du bør vurdere å bruke Dynamics 365-apper og når Power Apps kan være mer hensiktsmessig:

Dynamics 365

Dynamics 365 App

Dynamics 365 inkluderer ulike apper som er spesialisert for ulike forretningsområder, som Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Marketing og Dynamics 365 Customer Service. Appene er ferdigbygde og har mye innebygget logikk, funksjonalitet og kunstig intelligens som kan brukes "ut av boksen". Appene kan enkelt tilpasses deres behov og arbeidsprosess og man kan raskt komme i gang med løsningen.


Bruk Dynamics 365 dersom dere har behov for typiske arbeidsprosesser for salg, markedsføring og/eller kundeservice og ønsker å komme fort i gang.

Power Platform

Power App

Power Apps gir deg muligheten til å bygge egendefinerte apper fra bunnen av, slik at man kan opprette nøyaktig den funksjonaliteten dere trenger, uavhengig av bransje eller forretningsområde. Dere kan for eksempel lage en enkel CRM-løsning fra bunnen av, men uten all den avanserte funksjonaliteten og kunstige intelligensen som ligger i Dynamics 365 appene.


Bruk Power Apps dersom dere har behov for mer fleksibilitet og skreddersydde løsninger for generelle forretningsformål.

Steffen_Norby-3354

La oss ta en prat!


Steffen Norby

Daglig leder

 

+47 990 88 077

company@puzzlepart.com